Voeding & Diëtetiek

De oorspronkelijk basis voor Eszensa ligt in de Voeding & Diëtetiek. De opleiding tot voedingskundige/diëtist baseert haar adviezen op de Schijf van Vijf met daaraan gekoppeld vijf aanbevelingen. Veel mensen in Nederland gaan ervan uit dat ze gezond eten als ze volgens deze aanbevelingen eten. Wellicht geldt dat ook voor u.

PNI

Aanvullend op deze inzichten biedt de Psycho Neuro Immunologie (PNI) de wetenschappelijke onderbouwing van de holistische aanpak binnen Eszensa. Deze totaalaanpak betekent dat ook wordt gekeken naar leefstijl, beweging, psychologische invloeden en de effecten daarvan op het immuunsysteem.

NLP

Eszensa is geïnteresseerd in datgene wat mensen drijft om te doen wat ze doen en waarom mensen soms niet doen wat ze willen of juist wel doen wat ze niet willen. Eszensa gebruikt de inzichten vanuit NLP als een effectieve methode mensen te helpen om te doen wat ze willen en te laten wat ze niet meer willen. De opleiding NLP Practioner en NLP Master Practioner vormen de basis voor het werken met nlp.

Verder lezen…

Bij succesboeken.nl kunt u boeken bestellen over NLP. Klik op de titel om direct deze aanraders te bestellen.

Dick Swaab

David Servan-Schreiber

Anthony Robbins

Maak Uw Keuze

Voor vragen of een afspraak: 0592 – 26 44 09
Of stuur een email naar: info@eszensa.nl
Westerend 3, 9461 EG Gieten