Contact

U kunt als volgt een afspraak maken:

Telefonisch via:  0592 – 264409
Per email via:     info@eszensa.nl

Openingstijden

De praktijk is geopend van 11.00 – 19.00 uur
Consulten gaan altijd op afspraak
Adresgegevens:
Westerend 3
9461 EG GIETEN

Wilt u bij uw bezoek uw auto op de straat parkeren?
Neemt u plaats in de wachtruimte. U wordt vanzelf opgehaald.

Routebeschrijving

Vanaf de N33 uit de richting Emmen

U neemt u de afslag Gieten. Bovenaan de afslag neemt u op de rotonde de eerste afslag richting Gieten. Op de volgende rotonde neemt u de derde afslag. U passeert aan uw linkerhand de Multimate en gaat vervolgens met de bocht mee naar rechts de Asserstraat op. Vervolgens de eerste straat links en na circa 100 meter weer de eerste straat rechts; dit is het Westerend. Bij de tweede boerderij aan uw rechterhand vindt u Westerend 3, herkenbaar aan een bord met de naam “De Weideblick”.  Op het terrein vindt u een bijgebouw met een bordje ‘praktijk Eszensa’ en een muurplaat van de MBOG. Hierin bevindt zich de praktijk.

Vanaf de N33 uit de richting Assen, Groningen en Veendam

U neemt u de afslag richting Gieten. Bovenaan de afslag neemt u op de rotonde de derde afslag richting Gieten. Op de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Op de volgende rotonde neemt u de derde afslag. U passeert aan uw linkerhand de Multimate en gaat vervolgens met de bocht mee naar rechts de Asserstraat op. Vervolgens de eerste straat links en na circa 100 meter weer de eerste straat rechts; dit is het Westerend. Bij de tweede boerderij aan uw rechterhand vindt u Westerend 3, herkenbaar aan een bord met de naam “De Weideblick”.  Op het terrein vindt u een bijgebouw met een bordje ‘praktijk Eszensa’ en een muurplaat van de MBOG. Hierin bevindt zich de praktijk.

Vanuit het centrum van Gieten

U gaat bij Restaurant JIMM’s de Asserstraat in richting de autoweg N33. U passeert aan uw rechterhand Antiekboerderij Richard Story en neemt daarna de tweede afslag rechts. Vervolgens na 100 meter de eerste afslag rechts en u bevindt zich op Westerend. Bij huisnummer 3 en het bord “De Weideblick” bent u bij de praktijk. Op het terrein vindt u een bijgebouw met een bordje ‘praktijk Eszensa’ en een muurplaat van de MBOG. Hierin bevindt zich de praktijk

Maak Uw Keuze

Voor vragen of een afspraak: 0592 – 26 44 09
Of stuur een email naar: info@eszensa.nl
Westerend 3, 9461 EG Gieten

Wat u verder moet weten