Behandeling

Eszensa maakt gebruik voor de diagnose en follow-up van de behandeling gebruik van een Electro Interstitieel Scan (E.I.S.) eventueel aangevuld met levend- en gedroogd bloedanalyse, ontlastingsonderzoek, bloedonderzoek of speekseltests.

Diagnose

Het uitgangspunt is steeds een diagnose te stellen op basis van de film (wat heeft geleid tot de huidige situatie), niet alleen op basis van de foto (de situatie van het moment) volgens de richtlijnen van de klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI). Het eerste consult wordt grotendeels besteed aan diagnose en duurt circa 50-60 minuten. De klacht is dan vaak al te herleiden en u krijgt eventuele eerste basale adviezen mee.

Behandelplan

Tijdens het tweede consult zijn eventuele extra testuitslagen aanwezig en wordt het behandelplan besproken. Ook dit consult duurt circa 50-60 minuten.

In vervolgconsulten wordt gekeken of het behandelplan effectief is en klachten verminderen. Er wordt een nieuwe scan gemaakt aangevuld met eventuele extra tests.

Voor de behandeling wordt, afhankelijk van de diagnose en het behandelplan, gebruik gemaakt van aanpassingen in leefstijl, een voedingsadvies grotendeels gebaseerd op een voedingspatroon dat pas bij de evolutionaire ontwikkeling van de mens (OERvoeding), mycotherapie (medicinale paddenstoelen), supplementen, bewegingsprogramma, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), hartcoherentie of heart rate variability training, hypnotherapie of behandeling met klankschalen van Peter Hess volgens de methode Peter Hess.

Maak Uw Keuze

Voor vragen of een afspraak: 0592 – 26 44 09
Of stuur een email naar: info@eszensa.nl
Westerend 3, 9461 EG Gieten