Eerste en tweede consult:
Uurconsult: € 117,00 per 60 minuten

Overige consulttijd  naar rato van € 117,00 per uur met een minimum van 20 minuten. In de praktijk wordt gewerkt met betaling meteen na afloop van het consult. Er is geen pin-apparaat aanwezig. Betaling via eigen mobiel mogelijk of middels een betaalverzoek.

Registratie

Uw behandelaar is geregistreerd bij beroepsorganisatie kPNI, beroepsorganisatie MBOG en  bij RBCZ, de overkoepelende organisatie voor geregistreerde professionals met minimaal HBO-niveau.

Afspraak

Als u uw afspraak niet na kunt komen wilt u dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren doorgeven, anders ben ik genoodzaakt u de volledige consultkosten in rekening te brengen.

Maak Uw Keuze

Voor vragen of een afspraak: 0592 – 26 44 09
Of stuur een email naar: info@eszensa.nl
Westerend 3, 9461 EG Gieten

Meenemen

Wilt u naar het eerste consult het volgende meenemen:

 • eventuele recente (niet ouder dan twee
  maanden) bloeduitslagen
 • eventuele recente urine-onderzoek-
  uitslagen
 • eventuele recente speekselonderzoek
  uitslagen
 • eventuele medicijnen die worden gebruikt
 • eventuele supplementen die worden
  gebruikt
 • bijdrage voor het eerste consult

Vergoeding

Veel verzekeraars vergoeden het consult geheel of gedeeltelijk afhankelijk van het pakket dat u heeft afgesloten. De MBOG heeft op haar site een vergoedingenpagina opgenomen. Klik hier om naar de website van de MBOG te gaan.

Jaarlijks kunnen de vergoedingen veranderen. Let goed op bij de jaarwisseling welke veranderingen uw zorgverzekeraar wil doorvoeren voor het nieuwe jaar voor alternatieve zorg en pas uw keuze daarop aan voor zover wenselijk en mogelijk.